Begivenheden har allerede fundet sted.

Stilleaften

Onsdag d. 6. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 19:30
Tønder Kristkirke, Kirkepladsen 4, 6270 Tønder
Præst: Kirsten Elisabeth Christensen

Nærvær – Fordybelse - Stilhed

I de senere år har der været en stadig stigende interesse for anderledes gudstjenesteformer, hvor man har mulighed for at tilgodese det moderne menneskes behov for nærvær, fordybelse og stilhed.

Med de tre tilleaftener i Tønder Kristkirke håber vi at kunne imødekomme dette behov.

Alle, der har tid og lyst, er velkomne til at deltage, enten i alle stilleaftenerne eller blot i en enkelt.

Man får et lys ved indgangen, går stille ind i kirken, sætter lyset ved alteret og samles på bænkene øverst i kirken, hvor vi sidder med god afstand. Lysgloben står foran trinnet til koret. Derefter holder vi en kort meditationsgudstjeneste sammen.

Det kræver ingen særlige forudsætninger – blot lysten til at være med.

Nærmere oplysninger kan fås hos sognepræst Kirsten Elisabeth Christensen, Kirkepladsen 3, 6270 Tønder, tlf. 2035 7953, e-mail: kech@km.dk