Lørdag d. 10. oktober 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:15

Lørdag den 10. oktober kl. 16.00

Koncert med landskendt drengekor

Ved denne koncert præsenterer Herning Kirkes Drengekor efterårs- og vinterprogrammet, som bærer overskriften ”Ubi Caritas”, på dansk: “Hvor barmhjertighed og kærlighed er, dér er Gud…”. Koncerten byder på musik af bl.a. Durufle, Tallis, Lauridsen, Gjeilo og Stanford.

Herning kirkes drengekor har i løbet af Corona Pandemien øvet flittigt, hver for sig og sammen via zoom. Derfor er koret allerede nu i topform og klar til at komme på en lille Danmarks turné i efterårsferien, mere præcist mellem den 9. og 14. oktober.

Fra 1. juli blev det muligt at ansætte 7 professionelle sangere, så Herning Kirkes Drengekor nu er det ene af to professionelle kor i Skandinavien! Med dette boost går koret en spændende fremtid i møde - både nationalt og internationalt. I efterårsferien skulle koret efter planen på turné i Sydafrika. Denne tur er naturligvis blevet aflyst, men til gengæld får nu flere af vores hjemlige kirker besøg af de 58 sangere i alderen mellem 9 og 50 år.

Gennem mange år var det Mads Bille, som stod i spidsen for drengekoret, men fra 1. juni overtog Charlotte Rowan officielt dirigentstokken. Charlotte Rowan, som har været tilknyttet koret siden efteråret 2019, er blot 25 år, kommer fra Liverpool, uddannet fra Sidney Sussex College i Cambridge og på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Adgang til kirken fra kl. 15.30!

Koncert