• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 13. juni 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Døden og kirkegården

Torsdag den 13. juni kl. 19.00 kan man komme med på en lidt anderledes kirkegårdsvandring med kirkegårdsleder Jørn Skov og sognepræst Kirsten Elisabeth Christensen. Vi samles i kapellet på kirkegården og tager udgangspunkt i de helt konkrete spørgsmål: Hvad sker der, når et menneske dør? Hvem skal man kontakt og hvornår? Hvordan foregår en bisættelse og en begravelse, når man er medlem af Folkekirken? Hvordan foregår det, hvis man ikke er medlem? Hvilke gravstedstyper kan man vælge imellem? Der vil også være rig mulighed for selv at stille andre spørgsmål. Da vi første gang holdt en lignende aften for fire år siden, var der både en meget stor tilslutning og spørgelyst, så derfor indbyder vi igen til arrangementet. Efter en åben drøftelse, hvor både kirkegårdstraditioner og ritualer vil blive belyst, går vi en tur på kirkegården for at nyde sommeraftenen og se udvalgte eksempler på de forskellige gravstedtyper, der findes på Tønder Kirkegård. Hvis det er flere år siden, man sidst har været her, er det også en god anledning til at se, hvordan kirkegården har forandret sig i takt med de nye behov. Der sluttes af med en kop kaffe i kapellet. Alle er meget velkomne til at deltage.

Ribe Landevej 47, 6270 Tønder, Danmark