Koncert i kirkegårdskapellet

Organist Steen Wrensted Jensen samt fløjtenist Bettina Zielke

Torsdag den 19. maj kl. 15.30

Koncert i kirkegårdskapellet

Fløjtenist Bettina Zielke er ud af en musikerfamilie, hvor faderen – uddannet basunist – sørgede for, at børnene blev præsenteret for forskellige instrumenter. Det kom der tre professionelle musikere ud af – trompetist, pianist og fløjtenist – samt en god amatørviolinist. For Bettina Zielke gik vejen over klaver og trompet, inden hun som 10-årig valgte fløjten og siden hen studerede på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Her var en af hendes lærere solofløjtenist Thomas Jensen, hvem hun siden 1997 har været kollega i Sønderjyllands Symfoniorkester. Foruden utallige orkestersoli har Bettina Zielke flere gange stået foran orkestret som regulær solist, i hvilken rolle hun i øvrigt til efteråret igen kan opleves i Tønder; nemlig når hun i november sammen med den franske harpenist Lucie Delhaye optræder i Mozarts koncert for fløjte, harpe og orkester.

Ved koncerten i kapellet spiller Bettina Zielke sammen med organist Steen Wrensted Jensen et alsidigt program af en times varighed.