Begivenheden har allerede fundet sted.

Tænkepause - om livet og deromkring

Onsdag d. 25. januar 2023, kl. 19:00
100 kr.

Fængselspræst ved Renbæk Statsfængsel, Gertrud Yde Iversen, cand. theol, ph d og Jonathan Lavik, musikmedarbejder ved Renbæk Statsfængsel.

LIVET IDAG BAG TREMMERNE

Der er intet inden for murene, som ikke også er uden for murene. Men måske kan man sige, at alt er mere intenst, skyld, skam, længsel, tro og håb.

"Jeg var i fængsel og I besøgte mig” (Matt 25,36). På dette ord går fængselspræsten med de indsatte i deres særlige livssituation, møder dem som mennesker, for med udgangspunkt i Folkekirkens præsteløfte at styrker og vejlede dem i deres vej mod en fremtid uden om kriminalitet.

Fængselspræst Gertrud Yde Iversen holder oplæg om sit arbejde ved Renbæk Statsfængsel.

Tilmelding senest d. 18. januar 2023 på tlf. 74 72 20 80, pr. mail: toender.sogn@km.dk eller via vores hjemmeside.