Koncert med Sønderjysk Pigekor

Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Tønder Kristkirke, Kirkepladsen 4, 6270 Tønder

Julekoncert i Tønder Kristkirke

Torsdag aften den 2. december kl. 19.30 er Tønder Kristkirke ramme om en julekoncert med Sønderjysk Pigekors Koncertkor, som tæller 75 sangere i alderen 12-20 år. Under ledelse af Mette Rasmussen og med Stine Möglich ved klaveret byder koret på et varieret program med danske og udenlandske julesange.

Sønderjysk Pigekor har hjemsted i Sønderborg og er et efterspurgt kor med koncerter fordelt over hele landet. Under den nylige fejring af Genforeningsjubilæet spillede koret en central rolle ved officielle koncerter og TV-dækkede arrangementer, ligesom koret i juli optrådte ved en privat koncert for HM Dronningen og hendes gæster på Gråsten Slot.

I december synger koret en række julekoncerter, hvoraf de største er ”Så det jul” i Koncertsalen Alsion. Her medvirker alle korets 200 sangere fra 3 år og opefter. Koncerterne er juleshows med engle, nisser, juletræer og – som Mette Rasmussen skælmsk antyder – måske endda julemanden.

I juli 2022 rejser koncertkoret til Sydkorea for at deltage i World Choir Games – en korkonkurrence med mere end 20.000 deltagere fra hele verden.

Der er gratis adgang til koncerten, som begynder kl. 19.30. Der er adgang til kirken fra kl. 19.00!