Festivalgudstjeneste - Tønder

Tønder Kristkirke, Kirkepladsen 4, 6270 Tønder
Præst: Kirsten Elisabeth Christensen

Festivalgudstjeneste med Kasper Buch

Onsdag den 24. august kl. 20.00 er der festivalgudstjeneste i Tønder Kristkirke, hvor sanger og sangskriver Kasper Buch vil stå for den musikalske del, sammen med organist Carmen Dolleris Breckau.

Med lidt over 300 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch et velkendt navn på den danske musikscene.

Men flere vil også kende ham fra Hagge´s Musik Pub, for Kasper er opvokset her i Tønder, og derfor har Tønder Festival haft stor betydning for hans musikalske retning.

Tønder Kristkirke og sognepræst Kirsten Elisabeth Christensen, der er liturg ved festivalgudstjenesten, er heller ikke ukendte for Kasper, da han er konfirmeret her.

Han har modtaget flere priser og har blandt andet spillet support for

Mathilde Falch (DK), Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).

Kasper Buch står selv bag 1 fuldlængde album, samt 6 single udgivelser, bl.a. ’Point This Ship’`.

Kirken åbnes kl. 19.30. Der er gratis entré til festivalgudstjenesten.